Thailand 


Sawadee Kha – välkommen till Thailand - det leendet landet i öst.
Mitt i Sydostasien, mellan Indiska Oceanen och Sydkinesiska Sjön, breder Thailand ut sig. Med sitt tropiska klimat, sida långa vackra kuster och de många paradisöarna, lockar landet besökare från hela världen. Landet erbjuder så många olika upplevelser att man faktiskt aldrig tröttnar.

I norra delen av Thailand kan man besöka den gyllene triangeln och en bit söderut finner man Chiang Mai och Chiang Rai, där traditionerna är starka och risfälten många och vackra.

Bangkok har förändrats oerhört de senaste 20 åren och har genomgått stor modernisering. Fortfarande är navet i staden Chao Phrayafloden, där det pågår ständig aktivitet.
Det finns många intressanta besök att göra, såsom blomstermarknaden, Chinatown och Grand Palace. En tur till Den Gyllene Buddhas tempel är också väldigt intressant.

Många tycker ju förstås att det absolut bästa med Thailand är den rika variationen av stränder, fantastiskt vatten och de fina öarna. Här finns en strand och en ö för alla smaker.
Men lockelserna är många fler - den vackra naturen, de vänligt leende människorna och sist men inte minst - den vansinnigt goda maten.

I pdf:en nedan finns ett reseförslag på rundresa i Thailand. Denna resan görs på egen hand på valfritt datum med engelsktalande lokalguide.
Allt går att justera enligt era egna önskemål, vad ni vill ska ingå såsom utflykter, inträden och måltider samt vilken standard av boende som ni önskar.
Klicka nedan och låt dig inspireras!