• Affärsresor

  För att kunna ge dig en så bra service som möjligt och en flexibilitet som gör att du får en optimal produkt erbjuder vi följande.

  Personlig service
  Vi ger dig personlig service med modern teknik. Vi är din travelmanager som ser över rutiner och resebehov samt vägleder dig i konsten att resa klokt och kostnadseffektivt. Vi är tillräckligt små för att lära känna våra kunder och tillräckligt stora för att kunna erbjuda de bästa och mest prisvärda alternativen.
   
  Självbokningsmotor
  Föredrar du att boka själv på nätet, kan vi erbjuda ett smidigt självbokningssystem. Här kan du boka alla flygbolag, hotell och hyrbilar på samma bokningssida. Givetvis använder du samma betallösning som på dina andra bokningar hos Koch & Ljungberg och de finns med i den samlade statistiken. Självbokningsmotorn är ett bra alternativ för dig som har många ”point to point”-resor till samma destination.

  Avtalspriser
  Inom resebranschen finns ett flertal lojalitets-program. Vi går igenom vilka av dessa som är relevanta för dig och hjälper dig att teckna effektiva leverantörsavtal för att sänka dina resekostnader.

  Jourservice
  Vi svarar i telefon, oavsett vilken tid på dygnet du ringer. Utanför kontorstid tar vår 24-timmars jourservice hand om dina akuta problem. När du t.ex. står i San Francisco och klockan lokal tid är 15.00 och du behöver boka om din biljett, ringer du till jourservice som enkelt tar fram din bokning och bokar om dig. Givetvis är jourservice alltid svensktalande - under dygnets alla timmar.

  Betalningslösningar
  Du kan välja mellan ett flertal betalningslösningar: traditionell fakturering, samlingsfaktura, kreditkortsbetalning eller kostnadseffektivt resekonto. Gemensamt kommer vi fram till vad som är bäst för dig.

  Statistik
  Alla kunder har olika behov. Vi hjälper dig att ta kontroll över dina resekostnader och tar fram statistik och vägleder ditt företag i konsten att resa klokt. Om ni vill skapar vi tillsammans en profil för ert företag att ha som grund för resandet.

 • Bli kund hos Koch & Ljungberg!  Det är lätt att bli kund hos oss.

  Tillsammans gör vi en utvärdering av ert resmönster. Behov och utformning av statistik mm. Vi tar sen fram ett enkelt förslag på samarbetsavtal med specificerade bokningsarvoden och övriga villkor. Vi är din travelmanager som ser över rutiner och resebehov samt vägleder dig i konsten att resa klokt och kostnadseffektivt. Vårt avtal med dig är att vi levererar det du vill ha. Välkommen att prova oss du också!

 • Självbokning

  Föredrar du att boka själv på nätet, kan vi erbjuda ett smidigt självbokningssystem. Här kan du boka alla flygbolag, hotell och hyrbilar på samma bokningssida.

  Du väljer själv vid sökning av resa om du prioriterar en viss avresetid eller bästa pris.

  Givetvis använder du samma betallösning som på dina andra bokningar hos Koch & Ljungberg och de finns med i den samlade statistiken. Självbokningsmotorn är ett bra alternativ för dig som har många ”point to point”-resor till samma destination.

  BOKA HÄR!

 • Jourservice 24 – timmar

  Vi är alltid vakna, 24 timmar om dygnet. Under kontorstid svarar vi direkt, utan väntetider, utan telefonsvarare och utan talsvar. Utanför kontorstid har vi vår avgiftsbelagda 24-timmars service som alltid är öppen. Telefon från Sverige: 010-151 01 65. Telefon från utlandet: +46 (0)10-151 01 65. Givetvis är det alltid svensktalande personal, alla timmar på dygnet.