• Konferens, Kick-off och möten

  En bra konferensresa är ingen kostnad – det är en god investering

  Otraditionella tankar och smarta lösningar, Koch & Ljungberg arbetar med alla aspekter inom konferensresor och kick-offer – från den första tanken och idén på pappret till det kreativa konceptet, de tekniska detaljerna och den viktiga logistiken. Det är det som skapar den perfekta resan. Vi brinner för att skapa och vårt stora kontaktnät ger oss möjlighet att leverera såväl traditionella som otraditionella lösningar.

  Vi arbetar alltid strukturerat med tydliga budgetar och följer upp med avslutande utvärdering så både ni och vi är säkra på att syftet med eventet och det önskade resultatet uppnåtts. När du vänder dig till Koch & Ljungberg är du alltid i trygga händer.

 • Studieresor

  En branschspecifik resa som ska utbilda och inspirera medarbetarna i sin yrkesroll.

  En studieresa bör innehålla miljöer som känns bekanta och där deltagarna kan känna igen sig i både miljö, storlek, aktivitetstyper etc. Studieresan skall ge insikter och intryck och bör innehålla minst en mer spektakulär upplevelse för att ge deltagarna exempel där man har utmanat och flyttat positionerna för vad som anses vara ”klokt” och realistiskt, men där det ändå finns lönsamhet. Vi hittar rätt destination och skapar ett intressant program som lever kvar i deltagaren länge.

 • Skräddarsydda gruppresor

  Är ni fler än 10 personer som skall ut och resa?
  Vi skräddarsyr gruppresor över hela världen. Berätta för oss om dina resedrömmar så tar vi fram, drömresan för dig.