Japan


Japan är fascinerande på många sätt. Här samsas urgamla sedvänjor och traditioner med de senaste modetrenderna och toppmodern teknik.

Landet är verkligen ett av de mest exotiska och säregna resmål man kan tänka sig och varje dag här blir ett äventyr!
Upplev vårens blommande körsbärsträd, eller det färgsprakande skiftet på hösten. Makalös skönhet, historia och kulturella upplevelser i särklass.
Tokyo är utan tvekan en av världens häftigaste städer; den består egentligen av många små städer, där varje stadsdel präglas av olika saker.

Stadsbilden förändras ständigt och av det som en gång bara var en liten fiskeby finns inget kvar. Här finns allt från gamla tempel till kejserliga palats, från moderna märkesbutiker till gediget hantverk och från vackra parker till enorma skyskrapor.
Att hitta i landets storstäder är inte alltid lätt, alla skyltar är på japanska. Människorna är dock väldigt hjälpsamma och vänliga och tvekar inte att ta din hand för att följa dig dit du försöker hitta. Man tar sig enkelt runt i Japan med tåg, de är punktliga på sekunden och väldigt bekväma.

Förutom Tokyo så finns det så mycket att se, för att nämna några ställen väl värda ett besök är Osaka, Hiroshima, Mount Fuji och Kanazawa.

Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

I pdf:en nedan finns ett reseförslag på rundresa i Japan. Denna resan görs på egen hand på valfritt datum med engelsktalande lokalguide och vissa turer med andra resenärer. Allt går att justera enligt era egna önskemål, vad ni vill ska ingå såsom utflykter, inträden och måltider samt vilken standard av boende som ni önskar.
Klicka nedan och låt dig inspireras!

 Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn