Bali


Följ med till det vackra och frodiga Bali. Ön är en av de mest fascinerande öarna i Asien, med en kultur som skiljer sig markant från världsdelen i övrigt.
Här kan man uppleva traditionell dans, många vackra hinduiska tempel med religiösa ceremonier att beskåda, bördiga risterrasser i alla nyanser av grönt och långsträckta vackra palmstränder.
Stränderna skiftar mycket i karaktär; på norra sidan, Lovina, är stränderna av lava och helt svarta, medan de på södra sidan runt Sanur och Kuta, har ljus sand och lugnare vatten. Om man vill göra en island-hopping, kan man ta båten till Gili eller Lombok, som har helt olik karaktär än Bali.

Missa inte att åka upp till höglandet och Ubud, där man kan unna sig spa-behandlingar, cykla omkring bland risfälten och/eller prova forsränning. Den sistnämnda aktiviteten göra med fördel under en halvdag och det finns för alla nivåer, nybörjare som erfarna.

Golfbanorna är också väldigt fina på Bali och kan varmt rekommenderas.

Prisnivån på alla öarna är relativt låg. Man kan med gott samvete unna sig det bästa av såväl mat och dryck, som shopping och utfärder. Det är bland annat därför många väljer att återvända till Bali om och om igen.

I pdf:en nedan finns ett reseförslag på rundresa i Bali. Denna resan görs på egen hand på valfritt datum med engelsktalande lokalguide. 
Allt går att justera enligt era egna önskemål, vad ni vill ska ingå såsom utflykter, inträden och måltider samt vilken standard av boende som ni önskar.
Klicka nedan och låt dig inspireras!