Sydafrika


Att resa till Sydafrika är inte bara en semester utan en upplevelse som vi vågar påstå förändrar ditt liv.

Välkommen till Sydafrika – ett fascinerande land som förför dina sinnen! Ett land som sjuder av optimism och framåtanda, samtidigt som det har ett tungt arbete med sitt förflutna. Enormt rikt på upplevelser, men också en stillhet och ro som förtrollar. 

Låt dig hänföras av en vild och vacker natur, av Afrikas vilda djur, av den vänlighet du möter här. Det finns ett otal antal semesterupplevelser att välja på - storstadspuls i Kapstaden, små, charmiga samhällen längs med Garden Route, sol och bad i KwaZulu-Natal, safari, golf, dykning och mycket mer. Sydafrika har något för alla!

Du kan resa helt på egen hand, tillsammans med vänner, en gruppresa med företaget eller följa med en arrangerad tur med engelsktalande guide.
Kanske söker du en ren äventyrsresa med boende i tält ute i det vilda? Förlänga med sol & bad på Mauritius eller Moçambiques sagostränder? Kanske väva in en tur med fantastiska Rovos Rail eller Shongololo Express under semestern?

Sydafrika är möjligheternas land och sydafrikanerna har gjort upplevelser till en konstart. Hur du än reser så är du aldrig ensam. Kom till oss med dina drömmar och vi hjälper dig att förverkliga dem. Även till platser du aldrig ens drömt om!

 

Nedan finns reseförslag på rundresa i Sydafrika. Dessa görs på egen hand på valfritt datum med engelsktalande lokalguider. 
Allt går att justera enligt era egna önskemål, vad ni vill ska ingå såsom utflykter, inträden och måltider samt vilken standard av boende som ni önskar.

Klicka nedan och låt dig inspireras!