Skräddarsydda resor & utvalda resmål

På en skräddarsydd resa kan man åka allt från en person till en grupp, stor som liten, privat eller företagsresa. Tillsammans skräddarsyr vi resan helt efter dina önskemål. Du som resenär är skyddad av den resegaranti Koch & Ljungberg ställt till kammarkollegiet samt av paketreselagen.
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Paketreselagen reglerar t ex resebyråns skyldighet vid ändringar i resan, före och under er resa, samt vad som gäller vid flygbolagskonkurs.
Vill du läsa vidare om din trygghet, klicka på fliken INFÖR RESAN.

 

Madagaskar


Madagaskar är en ö i Indiska Oceanen, som ligger runt 450 km öster om Mocambiques fastland.

Ett fascinerande land med en natur och ett djurliv som är specifikt för ön samt en spännande mix av kulturer där befolkningen till största del härstammar från Afrika och Asien. Här pratar man malagassiska, men även franska och engelska. Antananarivo, eller Tana som befolkningen kort och gott kallar sin huvudstad, är en smått kaotisk stad med ett myller av människor och trafik.
Det är framför allt en destination för dig som vill uppleva natur och djur. Här finns många växter och djurarter som är unika för ön, det finns ingen massturism, inga stora hotellkomplex och vägarna är delvis inte av bästa standard.

Madagaskar brukar kallas för lemurernas rike och bara här, ingen annanstans i världen, kan du uppleva de fantastiska lemurerna i vilt tillstånd. Förutom de ca 70 olika arter av lemurer har landet även världens minsta och världens största kameleont samt geckoödlor, ormar, krokodiler, exotiska och färgglada fåglar mm. Naturen är varierande och här kan du uppleva grönskande regnskogar, mangroveskogar, mäktiga baobabträd och palmkantade stränder.

I pdf:erna nedan finns två olika reseförslag på rundresor på Madagaskar. Denna resan görs på egen hand på valfritt datum med engelsktalande lokalguider.
Allt går att justera enligt era egna önskemål, vad ni vill ska ingå såsom utflykter, inträden och måltider samt vilken standard av boende som ni önskar.
Klicka nedan och låt dig inspireras!