Skräddarsydda resor & utvalda resmål

På en skräddarsydd resa kan man åka allt från en person till en grupp, stor som liten, privat eller företagsresa. Tillsammans skräddarsyr vi resan helt efter dina önskemål. Du som resenär är skyddad av den resegaranti Koch & Ljungberg ställt till kammarkollegiet samt av paketreselagen.
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Paketreselagen reglerar t ex resebyråns skyldighet vid ändringar i resan, före och under er resa, samt vad som gäller vid flygbolagskonkurs.
Vill du läsa vidare om din trygghet, klicka på fliken INFÖR RESAN.

 

Fiji

Fiji är beläget i hjärtat av södra Stilla Havet och består av flera olika ögrupper med sammanlagt 333 vackra öar omgärdade av Söderhavets böljande, turkosa nyanser. Fiji är sinnebilden av ett tropiskt paradis med palmkantade öar med kritvita stränder och här råder stilla, avkopplande dagar med sol, bad och underbart god mat.
Fiji erbjuder härliga vattenaktiviteter som snorkling, segling, dagskryssningar och dykning runtom i bl.a. ögrupperna Mamanuca och Yasawa.

I andra ögrupper som Vanua Levu och på Taveuni, även kallad Garden Island lockar förutom strandhugg även mer äventyrsbetonade aktiviteter som hiking, kite surfing och spännande äventyr i orörd regnskog. Taveuni erbjuder också dykning i världsklass i sundet Somosomo som är hem åt vackra, färgglada koraller och fler än 1 500 olika sorters fiskar.

Fiji är ett Söderhavsparadis för alla oavsett om man söker avkoppling och romantik på lyxiga femstjärniga hotell eller vill vara mer äventyrlig och backpacka sig runt Fijis många öar.
Det brukar sägas att Fiji är en av de lyckligaste platserna på jorden och vart man som besökare än kommer möts man av en gästvänlig, leende lokalbefolkning som hälsar välkommen på traditionellt fijianskt vis – Bula!