SeychellernaSeychellerna är ett ofördärvat paradis och en pärla i Indiska Oceanen.

Seychellerna är ett litet örike bestående av 115 öar och atoller. Av dessa är enbart 20 bebodda.En resa hit är en upplevelse i otroligt vackra omgivningar, långt ifrån den stressiga vardagen. Här möter man även en väldigt gästfi och behaglig befolkning, Jättesköldpaddor, märkliga krabbor och ett korallrev i världsklass. De knappt 1 000 meter höga bergen och de karekteristiska granitformationerna ger Seychellerna en helt speciell skönhet. Tack vare att öarna är omgärdade av korallrev så får man fantastiska badförhållanden i dom lugna vattnen inne vid stränderna. Öarna som ligger i Indiska Oceanen mellan Afrika och Indien har så mycket att erbjuda att det nästan är omöjligt att överdriva.
Seychellerna är öarna man drömmer om när man cyklar till jobbet en kall vintermorgon. Långa vita sandstränder, vajande palmer, turkost hav och massor av solsken.

Vi rekommenderar:

Banyan Tree Seychelles *****
Hotellet ligger i Intendancebukten, längs Mahes sydvästra kust. Resorten har direkt tillgång till stranden och erbjuder rymliga villor med egen pool. Här finns även ett spa, gym och tennisbana. Banyan Tree Seychelles erbjuder lyxiga villor som är inredda i modern stil med lokala inslag. Villorna har luftkonditionering, satellit-TV och utsikt över Indiska oceanen.
Anläggningens restaurang serverar lokala och internationella rätter. Saffron erbjuder thailändsk mat och sydostasiatiska specialiteter. På La Varangue kan du äta lättare tilltugg och pizza.
Här kan du koppla av med en fruktcocktail vid infinitypoolen, träna yoga eller spela tennis. Du kan också njuta av spabehandlingar i de lyxiga paviljongerna som ligger på sluttningen.
I området erbjuds en mängd olika aktiviteter, som terrängcykling, snorkling och paddling. Anläggningen har dessutom biluthyrning och lånecyklar.

Kontakta oss för information och kostnadsförslag.Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn