Skräddarsydda resor & utvalda resmål

På en skräddarsydd resa kan man åka allt från en person till en grupp, stor som liten, privat eller företagsresa. Tillsammans skräddarsyr vi resan helt efter dina önskemål. Du som resenär är skyddad av den resegaranti Koch & Ljungberg ställt till kammarkollegiet samt av paketreselagen.
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Paketreselagen reglerar t ex resebyråns skyldighet vid ändringar i resan, före och under er resa, samt vad som gäller vid flygbolagskonkurs.
Vill du läsa vidare om din trygghet, klicka på fliken INFÖR RESAN.

 

Golfpaket Mauritius - Fly & Golf med Emirates!

Mauritius, en liten ö i Indiska Oceanen med kritvita stränder och kristallklart hav, är en destination för alla. Här är det avslappnande, exklusivt, tropiskt och behagligt varmt. För golfaren finns det flera fina banor att välja mellan och för den aktivitetslystne finns det spännande utflyktsmål. Korallreven runt om ön erbjuder fantastisk snorkling och det finns båtutflykter med stor chans att se delfiner. Trots öns ringa storlek är naturen och stränderna väldigt varierande. Maten är smakrik, kryddig och färgstark med influenser från världens alla hörn. Klimatet är behagligt i stort sett hela året om.

Femstjärniga Hotel Constance Belle Mare Plage ligger på öns östra sida, längs en två kilometer lång, inbjudande sandstrand. Hotellet har två fina 18 hålsbanor golfbanor, The Legend och The Links. När du inte spelar golf kan du till exempel unna dig en härlig spa-behandling eller ta del av hotellets utbud av vattensporter.

EXPO 2020 kommer att äga rum i Dubai mellan 01 oktober 2021 - 31 mars 2022 och blir en av årets största händelser. Vill du besöka detta spännande Expo kan du med fördel göra ett stopp i Dubai, för att någon dag senare fortsätta till Mauritius.

Temat på världsutställningen är "Connecting Minds - Creating the Future" och över 190 länder deltar, så även Sverige. Emirates, som officiell ”EXPO 2020 Premier Partner”, kommer att finnas på plats under hela utställningen i en egen futuristisk paviljong vars tema är framtidens flyg. Resenärer som flyger med Emirates och väljer att göra ett stopp Dubai, får utan kostnad en gratis endagsbiljett till världsutställningen.

 

     

 

Golfpaket Mauritius, från sek 30.100:- per person i delat dubbelrum

Priset inkluderar:

  • Flyg med Emirates Köpenhamn – Mauritius t & r
  • Dagens gällande flygskatter
  • 7 nätter på Constance Belle Mare Plage i ett Prestige rum med halvpension
  • Fri golf på hotellets 2 golfbanor samt 1 runda på Anahita Golf Club

Priset exkluderar:

  • Transport från flygplats till hotell och golfbanor
  • Dryck
  • Golfbil
  • Avbeställnings- och reseförsäkring

Priset är beräknad på för dagen (24/8 2021) gällande tariffer, valutakurser och platstillgång. Vi reserverar oss för förändringar av dessa.
Pristillägg för resor fredag, lördag och söndag. Gäller för avresor 15 januari till 18 februari 2022 i mån av plats och bokning senast 50 dagar före avresa.

Kontakta oss på Koch & Ljungberg för mer information samt priser på andra datum.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn