Skräddarsydda resor & utvalda resmål

På en skräddarsydd resa kan man åka allt från en person till en grupp, stor som liten, privat eller företagsresa. Tillsammans skräddarsyr vi resan helt efter dina önskemål. Du som resenär är skyddad av den resegaranti Koch & Ljungberg ställt till kammarkollegiet samt av paketreselagen.
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Paketreselagen reglerar t ex resebyråns skyldighet vid ändringar i resan, före och under er resa, samt vad som gäller vid flygbolagskonkurs.
Vill du läsa vidare om din trygghet, klicka på fliken INFÖR RESAN.

 

Golfpaket Seychellerna - Fly & Golf med Emirates!

Seychellerna, ett ö-paradis utanför Afrikas östkust med 115 öar utspridda som små russin i Indiska Oceanens turkosblå vatten. Landet är fantastiskt vackert, ett tropiskt paradis med en mycket grön och frodig natur. Det är bara ett mindre antal öar som är bebodda och de flesta av de ca 95 000 invånarna bor på huvudön Mahe, där flygplatsen samt huvudstaden Victoria ligger. På Seychellerna njuter du av ett rogivande lugn, sköna bad på palmkantade stränder, vandring i den vackra naturen och olika vattenaktiviteter. För golfaren finns det fina golfhotellet Constance Lemuria som ligger på ön Praslin.

Femstjärniga Hotel Constance Lemuria ligger mycket naturskönt, omgivet av en grönskande skog vid havet på ön Praslin. Runt hotellet finns tre vackra stränder att välja på och varje år brukar de fantastiska havssköldpaddorna komma för att lägga sina ägg på en av dessa. Constance Lemuria har Seychellernas enda 18 hålsbana, en trevlig bana med vackra vyer över havet. När du inte spelar golf kan du unna dig en härlig spa- behandling, spela tennis eller dyka.

EXPO 2020 kommer att äga rum i Dubai mellan 01 oktober 2021 - 31 mars 2022 och blir en av årets största händelser. Vill du besöka detta spännande Expo kan du med fördel göra ett stopp i Dubai, för att någon dag senare fortsätta till Seychellerna.

Temat på världsutställningen är "Connecting Minds - Creating the Future" och över 190 länder deltar, så även Sverige. Emirates, som officiell ”EXPO 2020 Premier Partner”, kommer att finnas på plats under hela utställningen i en egen futuristisk paviljong vars tema är framtidens flyg. Resenärer som flyger med Emirates och väljer att göra ett stopp Dubai, får utan kostnad en gratis endagsbiljett till världsutställningen.

 

     

 

Golfpaket Seychellerna, från sek 46.500:- per person i delat dubbelrum

Priset inkluderar:

  • Flyg med Emirates Köpenhamn – Mahe Seychellerna t & r
  • Flyg Mahe – Praslin t & r
  • Dagens gällande flygskatter
  • 7 nätter på Constance Lemuria i en Junior Suite med frukost
  • Fri golf på hotellets golfbana

Priset exkluderar:

  • Transport från flygplats till hotell och golfbanor
  • Golfbil som är obligatorisk och betalas på plats
  • Avbeställnings- och reseförsäkring

Priset är beräknad på för dagen (24/8 2021) gällande tariffer, valutakurser och platstillgång. Vi reserverar oss för förändringar av dessa.
Pristillägg för resor fredag, lördag och söndag. Gäller för avresor 10 januari till 27 mars 2022 i mån av plats och bokning senast 50 dagar före avresa.

Kontakta oss på Koch & Ljungberg för mer information samt priser på andra datum.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn