Skottland - Golftävling på St. Andrews Old Course 25 oktober 2020


Gör som ”The Open”, spela på St. Andrews Old Course. Genom våra goda relationer med golfbanor och hotell i Skottland kan vi för åttonde året i rad erbjuda ett exklusivt erbjudande endast för våra resenärer, med en tävling som spelas på världens mest berömda golfbana. Tävlingen (ej obilgatoriskt att vara med i) spelas över 3 dagar med bästboll i fyrmannalag. För de som vill kommer vi även att ha en individuell tävling. 

Följ med på vår årliga 5-dagars resa till  St. Andrews, detta året är resan fullbokad men det finns fortfarande plats 25-29 oktober 2020.

Tävlingen spelas i 3 dagar i slutet av oktober på Old Course, Jubilee Course och Castle Course med bästboll i fyrmannalag. Samla dina vänner och anmäl ert lag till denna exklusiva upplevelse. 
Hcp-gräns för herrar är 24 och för damer 36. 
St. Andrews Old Course tillåter inte vagnar före kl 12:00, boka caddie om du inte bär själv. 
Vi kommer att bo kungligt på ett av Skottlands bästa hotell, St. Andrews Old Course Hotel ***

Följande ingår:
Transfer från och till flygplatsen i Edinburgh
Fyra nätter i del av dubbelrum på femstjärniga St Andrews Old Course Hotel
En middag
1 x 18 hål på St Andrews Old Course
1 x 18 hål på St Andrews Jubilee Course
1 x 18 hål på St Andrews Castle Course
Transfer mellan hotell och banor
Prisbord

St Andrews Old Course Hotel
Ett enastående hotell som är världsberömt för sin service och den fantastiska utsikten över St Andrews Old Course, West Sands Beach och den Skotska kusten. Hotellet har 144 rum, inklusive 35 sviter. I priset ingår rum med utsikt över Eden Park men det går att uppgradera till rum med utsikt över Old Course. Det finns flera restauranger och barer, bland annat den berömda Road Hole bar, som har över 250 olika typer av whisky och stans bästa utsikt över Old Course. Vi rekommenderar även ett besök på Jigger Inn som är fyllt med golf memorabilia samt enda stället man kan dricka Jigger Ale på. Det 5- stjärniga Old Course Hotell har även ett Kohler Waters SPA, det enda utanför USA, med bland annat 20m pool och jacuzzi.

St Andrews Old Course
The Old Course är den mest kända golfbanan i världen och här har det spelats golf sedan 1500-talet. När du står på första tee kan du inte undgå att känna historiens vingslag, en lätt nervositet samt en spänning utan dess like. Känslan bär du med dig under hela varvet där du går längs fairways som har beträtts av golfvärldens alla storstjärnor både förr och nu. Du kommer att uppleva välkända hinder och platser längs vägen såsom den enorma Hell bunker, Road Hole och platsen för så många berömda Old Course-ögonblick, Swilken Bridge. Ett varv på Old Course är de flesta golfares dröm, en dröm som vi kan hjälpa dig att förverkliga.

St Andrews Jubilee Course
Den tredje mästerskapsbanan i St. Andrews öppnades för spel 1897 och fick då namnet Jubilee Course för att hedra drottning Victorias 60-årsjubileum. Det var till en början en tolvhålsbana, men den förlängdes till 18 hål 1905. Banan har byggts om och förbättrats ett flertal gånger, senast 1989 då Donald Steel förbättrade banan till en standard som kan jämföras med sina lite mer kända grannar, New samt Old Course. Banan som ligger mellan havet och St Andrews New Course är en linksbana som av många anses som en av de bättre banorna i St Andrews.

St Andrews Castle Course
Det här är det senaste tillskottet till St Andrews många golfbanor och har snabbt fått ett rykte om att bjuda på en riktig utmaning. Då den är belägen på klipporna strax norr om St Andrews har man hela tiden en fantastisk utsikt över havet och från många hål även ned över staden. Kombinationen av hisnande vyer samt en minnesvärd utmaning gör att banan har blivit en av de mest välbesökta i området. Layouten är signerad David McLay Kidd, som också skapat av Bandon Dunes på USA:s västkust, har redan vunnit flera utmärkelser och gick under sitt första år in på den prestigefyllda Golf Digest Topp 100-rankingen. Greenområdena är det som gör den här banan så tuff. Kraftigt undulerade greener gör att man aldrig kan känna sig säker på en given tvåputt och banans sista par 3-hål , det 17:e hålet, kräver ett slag över en djup ravin där allt annat än greenträff medför stora problem. Castle Course är en av de banor vi helst spelar i St Andrews-området

Vill ni spela golf på The Old course andra datum? Vi har även "Old Course paket" med tee-off 15 maj, 5 juni, 4 september och 14 oktober under 2020 .

Vänligen kontakta oss för mer information samt priser.Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn