Marrakech

Nyhet!  Vi har nöjet att presentera "Golf i Marrakech", en golfresa med Marie Wennersten-From som innehåller både golfspel och coachning!

Vid foten av de vackra Atlasbergen ligger ”den rosa staden”, som Marrakech ofta kallas. På hösten är vädret mycket behagligt och perfekt för golf.
5-stjärniga Palmerie Golfresort, som ligger strax utanför Marrakech, är en härlig hotellanläggning med faciliteter som stor utomhuspool, spa, gym och traditionellt hamam samt ett flertal restauranger. Golfbanan har 18 hål, är lättgången med en trevlig layout och ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet. Under veckan spelar ni 5 rundor golf, varav 4 på hotellets egen bana och 1 på Marrakech äldsta bana, Royal Golf Marrakech, som stod färdig redan 1927. Marie Wennersten-From som är en mycket erfaren PGA pro har under många år anordnat framgångsrika golfresor med golfskola. Marie har 5 träningstillfällen under veckan där ni i grupp får chans att förbättra ert golfspels olika delar. Marie är också med och coachar på banan alla speldagar.
Välkommen att följa med Marie på en fullspäckad golfvecka till Marrakech!

Resan inkluderar:
• 14–21 november 2019, 8 dagar och 7 nätter
• Flyg från Köpenhamn med Norwegian inklusive 1 resväska och 1 golfbag.
• Transfer från och till flygplatsen.
• 7 nätter, del i deluxe garden view rum med all- inclusive på hotellet.
• 4 golfrundor på hotellets egen golfbana.
• 1 runda på Royal Golf Course med transfer t/r.
• 5 träningstillfällen med Marie, då fria bollar ingår.
På Palmerie Golfresort finns inga vagnar att hyra. Om ni inte vill bära bagen själv finns det golfbilar och caddies att hyra. Om man kan få plats med vagn i bagaget kan den användas. På Royal golf course finns vagn att hyra och golfbil att hyra.

Pris på resan:

17 450 kr pris per person del i dubbelrum.
3 990 kr tillägg för enkelrum.

Handpenning på 3 500 kr betalas vid bokning, slutbetalning 30 dagar innan avresa.
Gruppens maxantal är 12 personer.
Har du inte officiellt hcp. 36 kontakta Marie innan bokning.
Resan bokas hos Koch & Ljungberg via telefon 040-47 34 44 eller mail info@koch-ljungberg.se.

Vid frågor kring golfen kontakta Marie på 070-85 84 265 eller marie@wennerstenfrom.comSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn