Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

MedarbetareJan Ljungberg

VD och delägare.
Är något av en tusenkonstnär som nyfiket blandar sig i allt. Hävdar att delaktighet, initiativförmåga och ansvar är viktigt på alla nivåer.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Catharina Wallentin

Catharina är specialist på att hitta smarta priskonstruktioner på komplicerade flygresor. Hon älskar att kunna lite av varje och jobbar därför med såväl gruppresor som privat och affärsresor. Catharina är också företagets vice VD.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Jessika Öhman

Effektiv affärsresekonsult och biljettör. Gedigen utbildning i flygvärlden tillsammans med lång yrkeserfarenhet. Mycket omtyckt av våra kunder för sitt goda sinne för humor.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Jane Landau

Servicekänsla och glädje genomsyrar allt hon engagerar sig i från privat- till konferensresor. Mottot är “inget är omöjligt” och hon ger aldrig upp i att skapa den perfekta reseupplevelsen för våra kunder.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Christian Feuk

En klippa som sedan 1995 haft affärsresor som sin specialitet. Ingen resa är för komplicerad och Christian ger sig inte förrän han hittat den smidigaste och mest kostnadseffektiva lösningen till dig som kund.


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Björn Gyllenskiöld

Med många års erfarenhet både från affärs- och privatresor har Björn en bred kunskapsbas. På Koch & Ljungberg tar Björn främst hand om din affärsresa med allt från flyg och tåg till hotell och hyrbilar. Björn är också vår expert på Sydostasien och då framförallt Vietnam, Kambodja och Thailand.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Denise Tanguy

Denise med brinnande passion för södra och östra Afrika. Denise har arbetat i resebranschen i över 20 år och har hunnit besöka många olika resmål i flera världsdelar men enligt Denise finns det inget som slår södra Afrika. Bandet till Sydafrika stärktes ytterligare då hon fick privilegiet att arbeta i landet under 3,5 år.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Josefin Palmén

Josefin skräddarsyr resor över hela världen men framförallt älskar hon Oceanien, och i synnerhet Australien. Hon har med glädje och passion arrangerat resor i nästan 15 år, med fokus på bröllopsresor, rundresor och äventyrliga aktiviteter.


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Anna Blankell

Med ett stort mått av entusiasm och effektivitet skräddarsyr Anna er grupp- och konferensresa, där det ’lilla extra’ är lika viktigt för henne som för er. Privat föredrar hon att resa till natursköna platser och Italien har en särskild plats i hennes hjärta.


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Birgitta Nilsson

Birgitta är en av våra rutinerade affärsresesäljare med över 25 års erfarenhet i branschen. Att snabbt och effektivt boka och sammanställa allt ifrån en Stockholmsresa till mer komplicerade varianter i Asien med olika destinationer inklusive hotell och hyrbilar - inget är främmande för Birgitta!

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Ina Borgström

Ina har rötterna på Österlen, men reser gärna över hela världen; helst till de långväga favoritdestinationerna Sydafrika och Nya Zeeland.
Med stor glädje, värme och servicekänsla tar hon sig an såväl privatresor, som grupp- och konferensresor. Hon är också väldigt flink när det kommer till flygbiljetter och tar sig an komplicerade jorden runt-biljetter med stor nyfikenhet.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Nils-Axel Koch

Grundare och själen i företaget. Nils Axel har sett det mesta i branschen och har en outsinlig destinationskunskap. Har, enligt egen utsago, passerat bäst-före-datum men har enligt läkarna förlängd giltighetstid.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Malin Bergendahl - FÖRÄLDRALEDIG

Malin, kontorets enda icke-skåning, har ett gediget förflutet inom såväl grupp- och konferensresor som privatresor. Utöver favoritlandet Island, är hon förtjust i USA, Sri Lanka, Mexiko, Amalfikusten och Alperna.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


STYRELSEN

ÄGARE
Jan Ljungberg och Höglandets Invest

STYRELSE
Göran Axeheim (styrelseordf) - Höglandets Invest
Jan Ljungberg - VD Koch & Ljungberg AB
Lars-Gunnar Gustafsson - VD HGL Buss AB
Ann-Marie Lundmark - VD iFACTS AB

Styrelsens säte: Skåne Län, Vellinge Kommun


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

 Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö | Tel. 040-47 34 44 | E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JOURSERVICE: Tel. från Sverige 0770-45 76 70 | Tel. från utlandet +46 770-45 76 70 (Notera att vår jourservice är avgiftbelagd)


Design: GRAFIKHUSET