Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Om Oss

Koch & Ljungberg grundades i Falsterbo år 1996 av Nils-Axel Koch som, efter ett helt liv på multinationella företag i resebranschen, ville söka en närhet till kunderna och möjlighet att möta dem med engagemang, kompetens och flexibilitet. Idag finns vi i Skanör och Malmö och arbetar vidare i Nils-Axels anda. Med stor framgång levererar vi reselösningar som skräddarsys efter kundens behov och önskemål. Oavsett om det gäller affärsresor, grupp & konferensresor eller privatresor har vi den unika resan för just dig.

Vi står stadigt med fötterna på jorden. En jord som också är vårt arbetsredskap och vår styrka. Vi har lång branscherfarenhet, stor produktkunskap och tar väl hand om våra kunder. När du kontaktar oss ser vi till att du sparar både tid och pengar och får en resa som motsvarar dina förväntningar.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

 Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö | Tel. 040-47 34 44 | E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JOURSERVICE: Tel. från Sverige 0770-45 76 70 | Tel. från utlandet +46 770-45 76 70 (Notera att vår jourservice är avgiftbelagd)


Design: GRAFIKHUSET