Spännande och natursköna upplevelser i Alaska

Följ med oss västerut på en upplevelserik resa till spännande Alaska!

Tillsammans med vår svensktalande färdledare, inleder vi vår resa på den amerikanska västkusten, närmare bestämt i populära San Francisco. Staden breder ut sig på ett flertal kullar vid Stilla Havskusten och på vår stadsrundtur upplever vi San Franciscos berömda sevärdheter. Med intryck och minnen från Pier 39, Fisherman’s Wharf, stadens vackra viktorianska hus och en glimt av fängelseön Alcatraz, närmar vi oss resans höjdpunkt – vår kryssning till Alaska! Vi stiger ombord på lyxiga Grand Princess och seglar ut från San Francisco, under den världsberömda Golden Gate-bron.

Grand Princess blir vår hemvist under kryssningen och ombord råder en elegant atmosfär med magnifik underhållning och fantastiska matupplevelser. Vår kryssning tar oss norrut till Alaskas legendariska Inside Passage, som är en av världens vackraste vattenvägar. Längs vägen beskådar och upplever vi Alaskas dramatiska natur med magnifika glaciärer, snöklädda berg och pittoreska kustsamhällen, som blommade upp under eran då människor sökte sig dit i jakten på glimrande guld.

I Glacier Bay National Park passar vi på att spana efter Alaskas spännande djurarter, som val och mäktiga vithövdade havsörnar. Mot slutet av vår kryssning når vi staden Ketchikan med sitt rika kulturarv från ursprungsbefolkningen – här finns bland annat världens äldsta samling av totempålar. Innan vi åter når San Francisco, stannar vi också till i charmiga Victoria i British Columbia – en stad som är vacker att njuta av till fots och som är tydligt präglad av sitt arv som brittisk koloni. Missa inte att beskåda utsikten från däck när vi åter kryssar in i San Francisco-bukten – en härlig avslutning på vår resa.

Välkomna att följa med oss på denna upplevelserika resa till Alaska!
Sista anmälningsdag är 17 januari 2019.

För mer information och hela programmet, klicka här:

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn