Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vårt utbud

För att kunna ge dig en så bra service som möjligt och en flexibilitet som gör att du får en optimal produkt erbjuder vi följande.

Personlig service
Vi ger dig personlig service med modern teknik. Vi är din travelmanager som ser över rutiner och resebehov samt vägleder dig i konsten att resa klokt och kostnadseffektivt. Vi är tillräckligt små för att lära känna våra kunder och tillräckligt stora för att kunna erbjuda de bästa och mest prisvärda alternativen.
 
Självbokningsmotor
Föredrar du att boka själv på nätet, kan vi erbjuda ett smidigt självbokningssystem. Här kan du boka alla flygbolag, hotell och hyrbilar på samma bokningssida. Givetvis använder du samma betallösning som på dina andra bokningar hos Koch & Ljungberg och de finns med i den samlade statistiken. Självbokningsmotorn är ett bra alternativ för dig som har många ”point to point”-resor till samma destination.

Avtalspriser
Inom resebranschen finns ett flertal lojalitets-program. Vi går igenom vilka av dessa som är relevanta för dig och hjälper dig att teckna effektiva leverantörsavtal för att sänka dina resekostnader.

Jourservice
Vi svarar i telefon, oavsett vilken tid på dygnet du ringer. Utanför kontorstid tar vår 24-timmars jourservice hand om dina akuta problem. När du t.ex. står i San Francisco och klockan lokal tid är 15.00 och du behöver boka om din biljett, ringer du till jourservice som enkelt tar fram din bokning och bokar om dig. Givetvis är jourservice alltid svensktalande - under dygnets alla timmar.

Betalningslösningar
Du kan välja mellan ett flertal betalningslösningar: traditionell fakturering, samlingsfaktura, kreditkortsbetalning eller kostnadseffektivt resekonto. Gemensamt kommer vi fram till vad som är bäst för dig.

Statistik
Alla kunder har olika behov. Vi hjälper dig att ta kontroll över dina resekostnader och tar fram statistik och vägleder ditt företag i konsten att resa klokt. Om ni vill skapar vi tillsammans en profil för ert företag att ha som grund för resandet.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

 Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö | Tel. 040-47 34 44 | E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JOURSERVICE: Tel. från Sverige 0770-45 76 70 | Tel. från utlandet +46 770-45 76 70 (Notera att vår jourservice är avgiftbelagd)


Design: GRAFIKHUSET