Voyage Golfresort, Belek Turkiet

Nyhet!  Vi har nöjet att presentera "Golfskola i Belek", en golfresa med Marie Wennersten-From som innehåller både golfspel och coachning!

Voyage Golfresort ligger i golfparadiset Belek på Turkiets ”riviera”, den södra kusten mellan Alanya och Antalaya. I Belek finns över 18 golfbanor att spela på och under vår vecka på Voyage spelar vi på 2 av dessa. Montgomerie golf course är en väldigt trevlig bana med naturligt ”vild känsla”. Det är en utmanande snabb bana pga. sitt gräsval. Clubhuset är trevligt med en stor terrass med utsikt över banan. Den andra banan som ni spelar på heter Nobilis, har par 72 och mäter drygt 6 200 meter. Banan kantas av tallar som ger en mjuk och naturlig inramning och går längs Acisufloden där man hittar många av hålen.

Det nyrenoverade hotellet har en modern inredning och här finns något för alla smaker. Voyage är en stor resort med drygt 550 rum. Hotellet består av 3 större byggnader som ligger mitt i den grönskande trädgården bland pooler och statyer. Här finns många olika á la carte restauranger, barer och caféer att välja på. Även poolerna är många och naturligtvis finns även ett spa, hamam, gym och massa andra aktiviteter. Vill ni läsa mer om hotellet? Välkommen att följa med Marie på en härlig fullspäckad golfvecka till Turkiet och Voyage Golfresort!

Resan inkluderar:
• 22-29 februari 2020, 8 dagar och 7 nätter
• Flyg från Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg i ekonomiklass inklusive 1 resväska och 1 golfbag t/r.
• Transfer från och till flygplatsen.
• 7 nätter, del i standardrum med all- inclusive på hotellet.
• 3 golfrundor på Montgomeri golf course och 2 rundor på Nobilis golf course. Transfer till och från Nobilis golf course.
• Golfvagn ingår under golfrundorna. 
• 5 träningstillfällen med Marie, då fria bollar ingår.

Pris på resan:
16 950 kr pris per person del i dubbelrum.
1 350 kr tillägg för enkelrum.

Handpenning på 3 500 kr betalas vid bokning, slutbetalning 30 dagar innan avresa.
Gruppens maxantal är 12 personer.
Har du inte officiellt hcp. 36 kontakta Marie innan bokning.
Resan bokas hos Koch & Ljungberg via telefon 040-47 34 44 eller mail info@koch-ljungberg.se.

Vid frågor kring golfen kontakta Marie på 070-85 84 265 eller marie@wennerstenfrom.comSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn