Thailand Drömmer du om att uppleva österlandets mystik är Thailand den perfekta utgångspunkten. Denna resa sträcker sig från dom frodiga norra delarna med tempel och idylliska byar för att avslutas med paradisstränder och tropiska öar i landets södra delar. Inte konstigt att Thailand blivit ett svenskt favoritresmål.

Dag 1
Avresa från Skandinavien till Bangkok och vidare till Chiang Mai.

Dag 2
Ankomst i Chiang Mai, privat transfer till hotellet. Utflykt till tempelberget Doi Suthep, 1000 m över havet med vidunderlig utsikt över Chiang Mai slätten.

Dag 3
Tidig morgon, tuc tuc för att uppleva det Thailändska vardagslivet. Ni ser människor offra till buddist munkarna och går på morgonmarknad. Tillbaka för frukost på hotellet och därefter hantverksbyn utanför Chiang Mai med bl.a. silversmide och thaisiden tillverkning.

Dag 4
Utcheckning och härlig morgon tillsammans med elefanterna i elefantbyn. Flodtur på bambuflottar och därefter minibuss norrut till Mae Kok River Resort vid Kok floden.

Dag 5
Utcheckning och båttur längs Kok floden. Besök hos folkminoriteter i bergen, de småväxta Akkamänniskorna och Padong folket, även kallat de Långhalsade Kvinnorna. Besök i kinesisk bosättning på bergstoppen Doi Mai Song.

Dag 6
Utflykt till gränsstaden Mae Sai beskåda folklivet vid bron till grannlandet Burma (Myanmar). Besök på Jade fabrik och vidare till Gyllene Triangeln där länderna Burma. Laos och Thailand möts. Båttur på Mekongfloden.
Resan fram till nu genomförs exklusivt i privat regi med egen guide och chaufför, luncher och övrig VIP service.

Dag 7
Transfer till Chiang Rais flygplats för resa via Bangkok till Krabi.

Dag 8 – 15
Sol och bad på Krabi. Här kan vi erbjuda både lyxiga resorts och andra trevliga hotell med lummiga hotellträdgårdar som leder ner till kritvita sandstränder. Njut av mysigt avkopplande strandliv eller följ med en ”Longtailbåt” till någon närliggande ö. på Krabi bestämmer du ditt eget tempo.

Dag 16
Transfer till flygplatsen för flyg via Bangkok till Skandinavien.

Vänligen kontakta oss för mer information samt priser.Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn