Indiens Gyllene Triangel och Sydindiens pärlorPå denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats, exotiska djur, färgstarka människor och storslagen natur. Resan inleds i Indiens Gyllene Triangel och går via Ranthambores tigrar till Keralas backwaters och Cochins kolonialhistoria med 4 dagars sol- och badsemester på paradisiska stränder.

Dag 1
Avresa från Skandinavien på eftermiddagen.

Dag 2
Ankomst Dehli, guiden möter för transport till hotellet.
Kvällen på egen hand. Övernattning i Dehli.

Dag 3
Old Delhi och Indiens största moské Jamar Masjid. Turen går vidare mot New Delhi, på paradgatan Rajpath ligger triumfbågen India Gate, vi ser även presidentpalatset, Outab Minar och Stormogulen Humayans grav. Övernattning i Delhi.

Dag 4
Avfärd till Agra och incheckning på hotellet. Besök vid Agra Fort och världens sjunde underverk Taj Mahal.
Övernattning i Agra.

Dag 5
Efter frukost tar vi tåget till Ranthambore, här hade maharadjornas sina jaktmarker. Vi bor på en tältcamp med all tänkbar lyx.
Övernattning i Ranthambore.

Dag 6
Tidig morgon för att möta någon av Ranthambores tigrar men även antiloper, kragbjörnar, vildsvin, leoparder och sumpkrokodiler.
Övernattning i Ranthanbore.

Dag 7
Tidig morgon ut i djungeln i öppna jeepar för ett nytt möte med tigrar och fåglar. Efter frukost är det avfärd mot Jaipur och incheckning på hotellet. Övernattning i Jaipur.

Dag 8
Halvdagstur med Hawa Mahal (vindarnas palats), Antika huvudstaden Amer med fortet Amber. Övernattning i Jaipur.

Dag 9
Idag fortsätter vi utforska Jaipur, City Palace Museum, Jantar Mantar Observatory.
Övernattning i Jaipur.

Dag 10
Flyg till Cochin, Orientens Venedig på Malabarkusten i delstaten Kerala.
Övernattning i Cochin.

Dag 11
Heldagsutflykt i Cochin med Vasco da Gamas första gravplats St. Francis Church. Vidare till Dutch Palace följt av en judisk synagoga innan vi skall se Chinese Fishing Nets som är unika för Cochin. På kvällen ser vi Kathakali Dance Drama.
Övernattning i Cochin.

Dag 12
Idag husbåt i Backwaters, ett sammanbundet system av kanaler och sjöar. På kvällen fiskebyn Mararikulam med en av dom vackraste stränderna i Kerala.
Övernattning i bungalows direkt på stranden.

Dag 13, 14 och 15
Avkopplande dagar med sol och bad.

Dag 16
Avresa från Cochin och ankomst till Skandinavien.

Vänligen kontakta oss för mer information samt priser.Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn